ʻO ka nui o ka uluʻana o ka nahele sqa-t02
ʻO kēiaʻano kaua kaua no nā mea ahi ahi i kēlā me kēia lā aʻo i kēlā me kēia lā, nā drills, a no ka hoʻohanaʻana i ka wāʻoihanaʻoihana maʻamau. ʻAʻole hiki ke hoʻohanaʻia ma nā hiʻohiʻona hakakā maoli. No nā kūlana kaua maoli, pono e hoʻokomo i ke kapa komo e hoʻopili ai i nā koi kaua maoli e like me keʻano o ka moku'āina.
Ke noi:
ʻO ke ahi ahi a me ka haʻaleleʻana
Nā Kūlana:
Nā'umehana
Kaumaha:
2.2kg
Hōʻikeʻike
Nā kiko pili Tech
Nā'ōkuhi no ka hoʻohana
Niumaiki
Hōʻikeʻike
Nā lakowaiwai:
1 ʻO loko o ka payner interer i hoʻohuiʻia i ka crin cloun.
2.ʻElua papa papaʻaina, me nā pāpale kiʻi kiʻi. ʻO nā'āpana kaulana o ka lole holoʻokoʻa e lakoʻia me 5 * 2cm studetive studetive no ka maʻalahi maʻalahi.
1 ʻO loko o ka payner interer i hoʻohuiʻia i ka crin cloun.
2.ʻElua papa papaʻaina, me nā pāpale kiʻi kiʻi. ʻO nā'āpana kaulana o ka lole holoʻokoʻa e lakoʻia me 5 * 2cm studetive studetive no ka maʻalahi maʻalahi.
Nā kiko pili Tech
| Ke noi: | ʻO ke ahi ahi a me ka haʻaleleʻana |
| ʻO ka ikaikaʻo: | Weftset: 1.3 × 10²²; Kahahana: 44 |
| Nā kiko'ī i nā kiko'ī: | Hoʻopili i hoʻokahi i nāʻeke,ʻehāʻelima mau pahu cerigated cerigated cerged e corrugated card |
| ʻO ka hana wela | TPP = 31.5 CAL / cm², aʻaʻohe mea nui o ka melting, cracking a iʻole paha. |
Request A Quote
Nā'ōkuhi no ka hoʻohana
Loaʻa iā mākou kekahi mea hiki ke hōʻoia e hōʻoia i kāu kauoha e hāʻawi ai i keʻano.
Mālama i ka lole pale e mālama i nā kānaka, hoʻopakele i nā mea waiwai waiwai, a kokoke i nā wahi ahi a iʻole ke komoʻana i nā wahi ahi i kahi manawa pōkole. Pono nā mea puhi ahi e hoʻohana i ka Gun wai a me ke kiʻekiʻe o ka nui o ka wai nui o ka wai i ka manawa lōʻihi e hana ana i nā hana ahi ahi. ʻAʻole ka maikaʻi o ka maikaʻi o ke ahi, e puhi i loko o ka lapalapa no ka manawa lōʻihi.
Ua pāpāʻia ia e hoʻohana ai i nā wahi me nā mea kanu a me ka radio.
Pono e hoʻopiliʻia me ka mea kūʻai aku o ka ea a me nā mea e pili ana i ke kamaʻilio, etc. e hōʻoia i ka hoʻohanaʻana i nā limahana o ka hanu maʻamau
Related Products
Quick Consultation
We are looking forward to providing you with a very professional service. For any
further information or queries please feel free to contact us.